Haal gezonde boodschappen als een pro!

Van onzeker en niet meer weten naar makkelijk & snel gezond eten: voor een healthy & happy jij!

“Ik weet echt niet meer wat nu gezond is…”

Het is tijd voor je wekelijkse boodschappen: wat ga je deze week eten? Je hebt wat ideeën en boodschappen op een papiertje gekrabbeld. Eenmaal aangekomen bij de soorten pastasauzen krijg je nog net geen inzinking: “Welke pastasaus is nu gezond?! Waar moet ik in hemelsnaam op letten?”

Je raakt het overzicht kwijt en je begint je ineens onzeker te voelen. Met 2 pastasauzen in je hand begin je driftig de etiketten met elkaar te vergelijken: welke bevat de minste suikers? Of moet ik letten op de hoeveelheid vetten?

Wist je dat jouw onzekerheid en controle & overzicht houden over je boodschappen kan voortkomen uit angst?

Angstig om aan te komen: want als ik niet afval dan zit ik niet lekker in m’n vel en voel ik mij niet geliefd of gezien. 

Angstig om het verkeerde te doen: want als ik niet het juiste eet, dan krijgt m’n lichaam niet alles binnen wat het nodig heeft en presteer ik niet optimaal!

En… hoe meer jij controle en overzicht wilt, hoe meer druk je voelt rondom het eten en je er minder van geniet. Wat is een healthy versie van jou als je niet happy bent?

Wat nu als je leert samenwerken met je lichaam en boodschappen in huis haalt die goed zijn voor JOUW fysieke & mentale gezondheid?

Want het draait niet alleen om het halen van gezonde boodschappen, maar ook met WELKE mindset jij in de supermarkt staat: vriendelijk en nieuwsgerig of controlerend en strikt!

Als jij jouw controlerende & strikte mindset aanpakt, dan…

✅ Geniet je weer van eten zonder schuldgevoelens;

✅ Hoef je niet bang te zijn dat de gekochte chocoladereep binnen 1 dag op is;

✅ Ben je niet meer 24/7 bezig met wat nu de meeste ‘gezonde’ optie is, wat jouw zoveel mentale headspace en rust geeft;

✅ Komt er écht balans in je eetpatroon: voedzaam- en genotseten wisselen elkaar af (van fruit tot koekjes en van witte pasta tot volkoren wraps!)

 

Jouw situatie op dit moment:

❗️ Je besteld regelmatig eten of eet vaker kant-en-klaar maaltijden i.p.v. koken;

❗️ Je staart je suf naar de etiketten van producten;

❗️ In de middag na 15.00u lijkt altijd die lekkere trek weer terug te komen;

❗️ Je bent het zat om elke keer op dieet te gaan en boodschappen in huis te halen die je niet lekker vindt én prijzig zijn;

❗️ Je vraagt je continu af of je wel gezond bezig bent;

❗️ Lekkernijen zoals ijs, koek, chocola of chips haal je liever niet in huis, omdat je weet dat je er niet vanaf kunt blijven;

❗️ Tijdens boodschappen doen weet je niet meer door alle keuzes wat nu de meest voedzame optie is.

Ben jij dit binnenkort?

Je maakt voedzamere eetkeuzes zonder eetrestricties en voedingsschema’s: je maakt vanuit waardering voor je lichaam eetkeuzes maken i.p.v. vanuit dieetgedachten;

Je overleeft de supermarktsafari met al zijn aanbiedingen en honderden opties, wat je overzicht én rust geeft;

Je maakt verschillende avondmaaltijden & snacks die je goed verzadigd houden: zeg maar gedag tegen lekkere trek of een hongerklop tussen 15.00-18.00u;

✨ Je begint je lichaam en haar signalen weer te vertrouwen, waardoor je minder snoep- en snaaibuien hebt en je wel dat pak met koekjes in huis durft te halen!;

✨ Je eet in de avonden gezond & gevarieerd door de maaltijdplanner van Diëtist Lau: leer koken door vanuit restjes eten nieuwe maaltijden samen te stellen.

Dit is wat je krijgt:

Dé boodschappen-toolkit

die je nergens anders kunt vinden!

➡️ Maaltijdplanner voor 52 weken t.w.v. €12,-

➡️ Boodschappenlijstje voor 50x boodschappen doen & boodschappenkaartje waarmee je etiketten scant als een pro t.w.v €15,-

➡️ 3 video’s; ‘Etiketten scannen’, ‘Supermarktsafari’, ‘Maaltijden plannen’ t.w.v. €45,-

Dé boodschappentoolkit

die je nergens anders kunt vinden!

➡️ Maaltijdplanner voor 52 weken t.w.v. €12,-

➡️ Boodschappenlijstje voor 50x boodschappen doen & boodschappenkaartje waarmee je etiketten scant als een pro t.w.v €15,-

➡️ 3 video’s; ‘Etiketten scannen’, ‘Supermarktsafari’, ‘Maaltijden plannen’ t.w.v. €45,-

Zei iemand ‘bonus-items?!’

Deze boodschappentoolkit is niet compleet zonder de limited edition boodschappentas van Diëtist Lau t.w.v. €15,- ÉN 3 extra video’s over jouw dieetbril, honger vs. verzadiging én de Hunger Hack – methode t.w.v. €45,-.

Video 'Jouw dieetbril'

Je gaat zien hoe de dieetwereld in ons dagelijks leven verwezen zit én wat voor impact dit heeft op jouw eetkeuzes. Zeg na deze video gedag tegen de dieetcultuur, zet jouw dieetbril af en stop met het labelen van eten met goed en slecht (dat geeft rust!).

Video 'Honger vs. Verzadiging'

Loop niet meer achter de feiten aan, voorkom de hongerklop (lekkere trek) door jouw lichamelijke pushmeldingen (hongersignalen) beter te begrijpen én stop met eten wanneer je comfortabel vol zit. 

Video 'Hunger Hack - methode'

Leer welke onderdelen uit je voeding je helpen bij het creëren van een langer verzadigend gevoel, met de Hunger Hack – methode (HH).

Wie is Diëtist Lau?

Hi, ik ben Laura | anti-dieet & gewichtsneutrale diëtist

Na bijna 5 jaar geworsteld te heben met mijn lichaam en eten, besloot ik op mijn 20ste hulp te zoeken. Ik was het zat. Ik wilde weer aan het roer staan van mijn leven: positieve invloed hebben op mijn lichamelijke en mentale gezondheid. Onder begeleiding leerde ik omgaan met mijn eetstoornis NAO (niet anders omschreven) en probeerde ik meer op gevoel te eten. Geen eetregels, restricties en afvaldiëten. Ik liet alles los. Resultaat? Ik geniet weer van eten, voel mij niet meer schuldig, beweeg uit plezier i.p.v. compensatie en heb 1000% meer energie. No one can stop me now. 😉

Door deze ervaring besloot ik er een persoonlijke missie van te maken om mensen te helpen op hun weg naar een liefdevolle relatie met zichzelf, hun lijf en eten.

De mindset van een anti-dieet diëtist

Met trots ronde ik in 2020 mijn vierjarige HBO-opleiding Voeding & Diëtetiek af aan de Hogeschool van Amsterdam. Werken aan je gezondheid betekent in mijn ogen als anti-dieet & gewichtsneutrale diëtist werken aan je gehele leefstijl. Hiermee bedoel ik; voeding, beweging, slaap, ontspanning, gedrag (gewoonten) én vooral jouw mindset. Geen quick-fix afvaldieet van vier tot twaalf weken, waarbij je hormoonhuishouding uit balans raakt, je darmen moeite krijgen met het vormen van gezonde ontlasting en je kijk op eten ingewikkeld wordt door alle regels waaraan jij je ‘moet’ houden.

Mijn unieke methode (werkwijze)

Ik hanteer de visie en gebruiken van intuïtief eten: doe kennis op over wat jouw lichaam nodig heeft en pas dit toe als je lijf hier fysiek of mentaal om vraagt. Geen eetschema’s, lijstjes, regels, maar leren eten op gevoel. Hoewel intuïtief eten een anti-dieet benadering is en geen focus legt op gewicht en gewichtsverlies, sta ik hier iets neutraler in. Ik ben niet tegen gewichtsverlies, ik ben tegen het overmatig focussen op gewicht en lichaamsbeeld, waardoor de relatie met jezelf, je lijf en eten in een neerwaartse spiraal komt. I’ve been there!

De Boodschappentoolkit

Maaltijdplanner + Boodschappenlijst- en kaartje
+ 3 video’s + 4 bonus-items

FAQ

Kost het mij veel tijd om de video's te bekijken?

Nee! Elke video duurt 5-20 minuten, wat betekent dat het totale programma 2 uur duurt.

Wat als ik nu geen tijd heb?

No problem. Je kunt op elk gewenst moment naar de besloten pagina gaan en de video’s bekijken wanneer het jou uitkomt. Je houdt levenslang toegang tot de besloten pagina.

Ik heb geen groot budget voor de boodschappen, is dit dan wel iets voor mij?

Ja zeker! Vaak wordt er gedacht dat je meer geld kwijt bent als je gezondere boodschappen haalt. Dit hoeft echt niet zo te zijn: in video 5 (supermarktsafari) deel ik extra tips over hoe je budget-vriendelijke boodschappen kunt halen!

Kan ik dit product in termijnen betalen?

Nee. Je rekent het bedrag in 1 keer af. 😉

Wanneer kan ik de boodschappentoolkit thuis verwachten?

Toegang krijgen tot online omgevingen en het versturen van fysieke producten duurt maximaal 1 tot 3 werkdagen, tenzij anders aangegeven.

Do you want more?

Wil je graag werken aan een gezond eetpatroon zonder veel gedoe (regeltjes, diëten, schema’s). It’s possible! Zet een punt achter het eindeloos diëten: voel je fitter én ervaar meer rust in je hoofd.