Lekker in je Lijf

Online 1 op 1 coachingstraject by Diëtist Lau

Stop met diëten!

Voel jij je moedeloos en gefrustreerd, omdat je zoveel verschillende diëten hebt gevolgd? Of lijkt het in huis halen van een pak koekjes je grootste uitdaging, omdat je weet dat je de verleiding niet kunt weerstaan? Been there! Wat als ik je zeg dat je ontspannen van eten kunt genieten, controle hebt over je snoepbuien en kunt werken aan je gezondheid zonder te hoeven diëten? Yes, it is possible! 

Jouw situatie op dit moment:

9

Je hebt verschillende 'regels' in je hoofd die je vertellen wat je wel en niet kan eten;

9

Het herkennen van verzadiging en voldoening is lastig voor je;

9

Periodes van diëten wisselen zich af met periodes van los gaan (maandag begin ik wel opnieuw);

9

Het eten van 2 of 3 koekjes eindigt bij jou vaak in 5 of meer koekjes (half/heel pak);

9

Je merkt op dat je een laag zelfbeeld hebt: je kijkt met een negatieve blik naar je lichaam.

“Werken aan je gezondheid

kan zonder strikt dieet!”

Tijdens het traject ‘Lekker in je Lijf’ kijken we samen naar wat jij wilt bereiken: minder eten uit emotie, triggers herkennen die een eetbui uitlokken, ontdekken wat voedzaam eten voor jou betekent (van ontbijt tot de laatste snack in de avond). Het kan van alles zijn! Als diëtist maak ik gebruik van de 10 principes van intuïtief eten. Je krijgt dus geen kant-en-klaar eetschema, maar kennis en praktische tools die jij je hele leven kunt gebruiken!
Alles om beter in je velletje te zitten.

vrouwen al mogen helpen naar een relaxte relatie met zichzelf & eten

Kies je plan

Basic
3 maanden

✓ Persoonlijke startcall via beeldbellen (1×60 minuten);

✓ 3 follow-up calls via beeldbellen (3×30 minuten);

✓ Jouw persoonlijk plan met daarin praktische handvatten op het gebied van voeding, intuïtief eten en werken aan een positief lichaamsbeeld;

✓ Gratis replay van de online masterclass ‘Vrij van eetbuien’ 
+ werkbladen;

✓ 3 maanden bereikbaar voor jouw tussentijdse vragen via mail.

Plus
6 maanden

✓ Persoonlijke startcall via beeldbellen (1×60 minuten);

✓ 6 follow-up calls via beeldbellen (6×30 minuten);

✓ Jouw persoonlijk plan met daarin praktische handvatten op het gebied van voeding, intuïtief eten en werken aan een positief lichaamsbeeld;

✓ Gratis replay van de online masterclass ‘Vrij van eetbuien’ 
+ werkbladen;

✓ 6 maanden bereikbaar voor jouw tussentijdse vragen via mail.

Premium
12 maanden

✓ Persoonlijke startcall via beeldbellen (1×60 minuten);

✓ 10 follow-up calls via beeldbellen (10×30 minuten);

✓ Jouw persoonlijk plan met daarin praktische handvatten op het gebied van voeding, intuïtief eten en werken aan een positief lichaamsbeeld;

✓ Gratis replay van de online masterclass ‘Vrij van eetbuien’ 
+ werkbladen;

✓ 12 maanden bereikbaar voor jouw tussentijdse vragen via mail.

Dit traject is écht iets voor jou…

9

... als je aan je gezondheid wilt werken, zonder te hoeven focussen op je gewicht;

9

... als jij met een meer vriendelijke blik naar jezelf wilt kijken in de spiegel;

9

... als je voorgoed uit de vicieuze cirkel van onbedoeld snoepen en snaaien wilt stappen;

9

... als je meer op gevoel en intuïtie wilt leren eten (weg met die eetregeltjes en het zoveelste dieet!);

9

... als je een eind wilt maken aan het continu schuldig voelen over je eetkeuzes.

Zo meld jij je aan!

01

Plan een ‘matchcall’ in

Ik vind het fijn jou te leren kennen voordat je start. Met een gratis call van 15 minuten, via beeldbellen, hoor ik graag wat jij wilt bereiken en kun je vragen stellen over de inhoud van het traject (als je die hebt natuurlijk).

02

Vul het intakeformulier in

Zodra jij een keuze hebt gemaakt tussen basic, plus of het premium-plan, stuur ik jou de factuur en het digitale intakeformulier. Hierin vraag ik o.a. waar jij tegenaan loopt én hoe voor jou een ideaal eetpatroon eruit ziet. Ik krijg op deze manier een compleet beeld van jouw huidige leefstijl én je relatie met eten (en je lichaam).

03

Let’s go!

Het invullen van het intakeformulier duurt ongeveer 30-45 minuten. Zodra het ingevulde document bij mij is aangekomen per mail, plannen we samen jouw startcall in. Houd er rekening mee dat ik 2 werkdagen nodig heb om je toegestuurde informatie te analyseren. Tijdens de startcall bespreken we samen wat je doelen zijn voor de komende tijd en krijg je uitleg over je persoonlijk plan, zodat jij meteen aan de slag kunt met de praktische adviezen. Afhankelijk van de duur van jouw traject heb je gemiddeld elke 4 tot 6 weken een follow-up call van 30 minuten.

Plan jouw gratis matchcall in!

FAQ

Plan je ook afspraken in op locatie?

Nee, alle afspraken gaan via beeldbellen. Voorafgaand elk gesprek ontvang je van mij per mail de link.

Krijg ik dit traject vergoed van de zorgverzekeraar?

Als geregistreerd diëtist werk ik contractvrij: ik heb geen contracten afgesloten met zorgverzekeraars. Dit betekent dat de kosten van het online coaching traject rechtstreeks naar jou worden gefactureerd. Zorgverzekeraars kunnen het online traject alsnog vergoeden, als zij vergoeding bieden voor niet gecontracteerde diëtisten. Neem hiervoor zelf contact op met je zorgverzekeraar én kijk goed of ze een verwijsbrief van de huisarts verplichten.

Vanuit de overheid is vastgesteld dat iedereen altijd 3 uur vergoeding krijgt voor diëtetiek vanuit de basisverzekering. Hier heb jij dus altijd recht op. Let op: de vergoeding gaat wel eerst van je eigen risico af!

Sommige aanvullende verzekeringen geven je extra vergoeding in de vorm van behandeluren of een bedrag. Je maakt altijd eerst gebruik van je basisverzekering en daarna van je aanvullende verzekering. Bij je aanvullende verzekering gaat het niet van je eigen risico af. 

Zorgverzekeraars vergoeden enkel jouw 1 op 1 consulten + 30 minuten administratietijd. Per traject komt dit neer op:

~ Basic: maximaal 3 uur;
~ Plus: maximaal 4,5 uur;
~ Premium: maximaal 6,5 uur;
~ Extra: maximaal 1,5 uur.

Hoe declareer ik de kosten van het traject bij de zorgverzekeraar?

Jouw traject zal mogelijk over 2 kalenderjaren plaatsvinden. De consulten die hebben plaatsgevonden in het huidige kalenderjaar, kan je declareren bij je zorgverzekering in het huidige kalenderjaar. De consulten die  volgend kalenderjaar plaatsvinden, zullen dan in het nieuwe kalenderjaar gedeclareerd kunnen worden bij je zorgverzekering.

Voorbeeld: je start het plus-plan in november. Je hebt jouw startcall (60 minuten) en 1 follow-up call (30 minuten) binnen dit kalenderjaar gehad. Ik mag voor jouw startcall ook nog 30 minuten extra administratietijd rekenen (dossier vorming + e-guide maken). Je zal dit jaar dus 2 uur kunnen declareren. In het volgende kalenderjaar vinden nog eens 5 follow-up calls plaats (5x 30 minuten). Volgend jaar zal jij dus 2,5 uur kunnen declareren.

Op de factuur vermeld ik ook duidelijk welke calls je in het huidige kalenderjaar kunt declareren en welke in het volgende kalenderjaar. De factuur kun je indienen bij je zorgverzekeraar.

Wat als ik verhindert ben en onze call niet door kan gaan?

Allereerst: wat vervelend! Wanneer je verhinderd bent om op de afgesproken datum en tijdstip aanwezig te zijn, dien je mij hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte te stellen: minimaal 24 uur van te voren via een mail of een WhatsApp-bericht. Je kunt de verhinderde follow-up call binnen het gekozen traject van 3, 6 of 12 maanden inhalen.

Kan ik het traject verlengen?

Jazeker! Je kunt je traject verlengen met het ‘extra-plan’ van 3 maanden. Binnen deze 3 maanden krijg je opnieuw 3 follow-up calls van 30 minuten en ben ik bereikbaar voor jouw tussentijdse vragen via de mail. 
Extra: 165,-

Is het mogelijk om in termijnen te betalen?

Ja, het is mogelijk om in termijnen te betalen:

~ Basic: 3 termijnen (105,- p/m)
~ Plus: 6 termijnen (74,- p/m)
~ Premium: 12 termijnen (56,- p/m)
~ Extra: 3 termijnen (55,- p/m)

Contact

Laura van Dijk
Diëtist Lau
info@dietistlau.nl

Specialisaties

Intuïtief eten
Emotie-eten
Prikkelbare darm syndroom
Premenstrueel syndroom